3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

ZZP’er? MKB’er? Multinational?

DIGISHOCK WEBSITES

Jouw website is niet langer een online visitekaartje. Het is de plek waar de customer journey begint. Waar we aan storytelling doen, om jouw verhaal te vertellen.
Arjan Olsder

Website laten maken

U wilt een website laten maken in Nijmegen? Wij heten u graag welkom bij Digishock Studios. Hier produceren we websites die uw verhaal vertalen naar de beleving van uw bezoeker. Websites voor multinationals, MKB’ers en ZZP’ers. We illustreren graag hoe dit bij ons werkt.

Portfolio

We zijn op iedere website die we produceren. We lichten er graag een paar uit.

Boxx Global Expat Solutions

De globale bereikbaarheid verbeteren en de engagement met de bezoeker vergroten.

Oxboard

Een laagdrempelige aankoop en mondiale bereikbaarheid. Ook bij verkeerspieken.

Manfrotto Vlog Challenge

Een wedstrijdplatform waar vloggers gemakkelijk video’s kunnen aanmelden.

Onze standaard

De overheid en Google verwachten tegenwoordig nogal wat van websites. Daarom hebben we een aantal standaard zaken waarvan we vinden dat alle websites hieraan moeten voldoen. Deze zaken moeten goed geregeld zijn, dus doen we dit.

Mobiel / Responsive

Het gros van het internetverkeer komt van smartphones. Google hanteert dan ook een mobile-first aanpak en wij gaan hierin mee. Iedere website is standaard responsive. Afhankelijk van uw project, bouwen we zelfs een AMP versie van uw website. Omdat Google hiervan smult.

Snelle website

Google hanteert de snelheid van websites als ranking factor. Zeker wanneer de content tussen uw site en die van een concurrent vergelijkbaar is. Een langzame site kost bezoekers, dus wij optimaliseren alles dat we kunnen optimaliseren.

SEO Ready en verder

Bij Digishock leveren we websites op die technisch geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. We verrichten ook de initiële aanmelding. Is er behoefte aan SEO en SEA campagnes? We hebben in ons netwerk de experts die u kunnen helpen.

Veilig

Belangrijk voor zoekmachines, maar ook voor de AVG, is een SSL verbinding tussen uw bezoeker en uw website. Wij zorgen dat uw hele website via SSL sterk beveiligde verbindingen legt. En wist u al dat SSL ook een mogelijkheid voor ons biedt om de website te versnellen? Digishock maakt bij voorkeur gebruik van HTTP/2.

AVG

Wanneer wij uw website ontwikkelen, houden we volop rekening met de AVG. Zo verzorgen we een standaard privacyverklaring die u kunt aanpassen en voorzien we in technische maatregelen om de rechten van personen in de EU te respecteren.

E-privacyverordening

U heeft het vast al gezien, de enorme cookie melding op onze website. Samen met een partner leveren wij deze voor uw website. Via externe scans zoeken we uit welke cookies er draaien. Iedere maand weer. We delen ze automatisch in zodat uw bezoeker kan kiezen. Helemaal in lijn met de E-privacyverordening.

Open Source

Digishock kan maatwerk content management systemen bouwen, maar in de praktijk verkopen we vooral veel WordPress websites. Door gebruik te maken van open source CMS systemen, besparen we flink op de uren en dat ziet u terug op de factuur. Bovendien ontwikkelen we actief mee aan het WordPress ecosysteem met onze eigen open source plugins die op tienduizenden websites wereldwijd actief zijn.
– Merken waarvoor we met trots werken of hebben gewerkt –