3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Website Marketingplan

Bij het bouwen van een website is het niet alleen van belang dat we ons goed inleven in uw dienst en/of product. Een website zonder marketingplan blijft namelijk niets meer dan een website. Digishock Studios en ID Tank bundelen hun krachten. Tegen de kosten van een ZZP’er krijgt u de slagkracht van een marketingbureau. Samen bouwen we next level websites.

Een website marketing plan, vandaag!

Met het beproefde concept Marketingplan Today is het mogelijk om in korte tijd inzicht te krijgen in uw doelgroep, uw doelen en hoe we deze twee het best kunnen combineren. Het mooiste is, een marketingplan kan al in een uur worden opgezet.

 

Plan een gesprek

Heeft u interesse in een marketingplan of wilt u meer weten over wat marketing automation voor uw website kan betekenen? Albert Zeeman gaat graag het gesprek met u aan. Het enige dat we van u vragen is wanneer het uitkomt dat Albert even belt.

Marketing Automation

Welkom in 2020. In de wereld waar we tracken, profilen en scoren. Met de komst van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) lijkt het soms alsof niets meer mag. Samen met ID Tank verkennen we de mogelijkheden voor uw website of webshop. Zowel voor de zakelijke dienstverlener als voor bedrijven die zich op consumenten richten, valt veel winst te behalen.

Tracking

Uw website biedt mogelijkheden om tegen lage kosten bij te houden wat uw bezoekers doen. Welke pagina’s bezoeken ze. Hoe zijn ze hier gekomen? Lezen ze echt de hele pagina? Reageer met customer journeys en calls to action. Trek die bezoeker jouw klantenkring in.

Profiling

De kracht van marketing automation zit hem in profiling. Wie is uw bezoeker en wat weten we over uw bezoeker. Is er al contact geweest met uw helpdesk, wat is het sentiment? Met deze informatie wordt de aanvliegroute bepaald om de klant te laten converteren.

Scoren

Wie zijn jouw klanten en wie zijn jouw fans? En hoe kun je van een klant een fan maken? Door een sterke en persoonlijke relatie met de klant op te bouwen. Dit noemen we scoren. Niet alleen blijft de klant graag plakken, maar de klant trekt in potentie nieuwe klanten aan.

Liquid Content

Een website zit vol omgevingsfactoren waar we in de praktijk helemaal niets mee doen. Bij Digishock Studios vinden we dat zonde. Zelfs als we niet veel over de bezoeker weten, kunnen we toch een persoonlijke ervaring aanbieden.

 

Hoe ver gaat marketing automation? Heel ver, maar het kan ook heel subtiel zijn. Zo weten we dat je nu voor het eerst deze pagina bekijkt. En dit laten we je heel subtiel in deze tekst weten. Kom later vandaag nog maar eens terug, of morgen. Dan vertellen we je graag wat meer.