3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

WEBHOSTING

  IN DE DIGISHOCK CLOUD

Webhosting is maatwerk

Sinds 2000 hebben we websites op verschillende server omgevingen gehost. In de jaren dat we actief zijn hebben we veel ervaring opgebouwd. Natuurlijk mag u zelf een host kiezen voor uw project, maar wij weten wat wij willen voor onze klanten. Wij zijn geen prijsvechters, maar gaan voor kwaliteit en zekerheid. Al onze servers maken gebruik van snelle SSD’s en snelle Intel processors.

Shared hosting

Onze shared hosting is de goedkoopste oplossing die wij beschikbaar hebben. U deelt processorkracht en werkgeheugen met onze andere klanten. We houden nauwkeurig in de gaten wat het verbruik is. Zo voorkomen we dat klanten last hebben van elkaar. Door onze utigebreide investering in cache oplossingen is deze vorm van hosting ijzersterk.

VPS hosting

Behoefte aan meer performance op een exclusieve server? Een eigen IP adres? Met onze VPS hosting beschikt u over een vast aantal processors en werkgeheugen, naast alle cache oplossingen. Uw site zal razendsnel reageren.

Domeinen

Domeinen kopen we in tegen dagprijzen. Dit komt door de enorme verscheidenheid aan domeinen die we zelf kunnen registreren en de prijsschommelingen die bij veel domeinen voorkomen. We hanteren een handling fee van €2,50 per domein.

Pure snelheid

Snelheid is sinds 2017 een ranking factor binnen Google. Vandaar dat wij flink in ons serverpark hebben geïnvesteerd.

LightSpeed Web Server

Ons serverpark maakt gebruik van de LiteSpeed webserver. Deze werkt vele malen sneller dan Apache en is volledig compatible. De website krijgt toegang tot technologie als HTTP2. Daarnaast wordt PHP versneld.

LightSpeed Cache

Vergeet de standaard cache plugins voor WordPress. LightSpeed Cache integreert direct met LightSpeed Web Server. De performanceverbeteringen die wij zien zijn ongekend goed.

Redis Object Cache

Het gros van de performance problemen worden veroorzaakt door mySQL. Zeker bij grotere WordPress en WooCommerce websites, is mySQL zonder uitzondering een bottleneck. Met de Redis Object Cache plaatsen we een laag tussen WordPress en de database waar herhaalde taken worden opgeslagen en hergebruikt. De eerste 8MB is gratis en voor de gemiddelde WordPress website, meer dan genoeg. Heeft een een wel heel grote website, dan leveren we een cache per GB optie*.

CDN

Wereldwijd sneller in beeld? Dan bieden we voordelig toegang tot onze CDN*. Afbeeldingen en andere grotere documenten worden wereldwijd op snelle servers geplaatst. Zo worden deze altijd vanaf de dichtstbijzijnde server aan de bezoeker geleverd.

Veiligheid

SSL

Veiligheid begint bij een veilige verbinding tussen de gebruiker en de website. Dit doen we met standaard SSL certificaten. Heeft u behoefte aan een certificaat met Extended Validation, zijn deze ook beschikbaar*.

CageFS

Iedere klant wordt in een geïsoleerde omgeving geplaatst. Zo kunnen klanten en hackers niet bij andere websites op dezelfde server komen. En is er een site die simpelweg te zwaar wordt belast? Dan hebben de andere sites daar geen last van.

PHP Patches

We leveren onze websites op een zo hoog mogelijke PHP versie af. Soms is een oude website afhankelijk van een oudere PHP versie. Geen probleem. Ook oudere PHP versies worden gepatched om de veiligheid van het geheel te behouden.

Cloudflare

Als cloudflare partner, maken we een einde aan DDOS aanvallen met ServerShield.

MalCare*

Malcare timmert al jaren aan de weg als partij die geavanceerde scans uitvoert op WordPress installaties.

WebARX*

WebARX levert complete WAF oplossingen voor onze klanten inclusief volledige monitoring van WordPress en Joomla.

WordPress Beveiliging

Meer behoefte aan veiligheid? Met onze partner WebsiteNazorg.nl gaan we nog een flinke stap verder in het onderhouden en beveiligen van uw WordPress website.

E-mail diensten

Digishock Cloud levert e-mail hosting aan binnen uw hosting pakket. Zowel IMAP als POP3 zijn beschikbaar. Ook leveren wij een SMTP service. Daarnaast werken we graag samen met uw ICT dienstverlener voor het ondersteunen van G Suite en Office 365.

Digishock Cloud webhosting en de AVG

De Algemene Verordening Persoonsgegevens vraagt dat jij als ondernemer, alles weet over wie, wanneer toegang heeft tot persoonsgegevens op jouw website of webshop. Daarnaast moet deze degelijk beveiligd zijn. Dit valt allemaal onder de noemer ‘organisatorische en technische maatregelen’. Wanneer je kiest voor webhosting bij Digishock Cloud, weet je zeker dat zo min mogelijk personen toegang krijgen tot de persoonsgegevens. Alleen gemachtigde medewerkers van Digishock en van jouw onderneming mogen toegang hebben tot de server en eventuele back-ups. Onze cloud webservers zijn gestationeerd in Amsterdam. Onze back-up servers zijn gestationeerd in Nijmegen en Dublin (EU). Back-ups worden versleuteld opgeslagen. *Beschikbaar tegen meerprijs