Sponsoring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen door shirtsponsor te zijn van Dames 1 en Dames 2 van HVA Angeren. Beide teams werden kampioen in 2016 en laten daarmee zien dezelfde winnaarsmentaliteit te hebben die we bij Digishock nastreven.

Samen Sterker

Visie

Adverteren op internet is uiterst effectief voor ons als bedrijf, maar doet weinig voor de omgeving waarin we wonen. Daarom staan we ook open voor traditionele sponsoring.

Door ook op traditionele wijze te sponsoren, geloven we dat we meer doen dan alleen onze naamsbekendheid vergroten. We geloven dat we bijdragen aan de maatschappij. De offline wereld verbeteren, ook daar staan we voor.

Aanvragen

Ieder jaar werken we met een vastgesteld sponsorbudget. Maar het einde van het budget is zeker niet het einde van de mogelijkheden.

Kennis en kunde sponsoren is voor ons veel minder belastend. Heb je als vereniging bijvoorbeeld een nieuwe website nodig, dan is de kans veel groter dat we je kunnen helpen dan wanneer je enkel vraagt om geld.

Monumentaal pand

In Velp is De Oude Jan een begrip. Een prachtig kerkje in het Zuiden van dit prachtige dorp. Digishock werd gevraagd de website te ontwikkelen, maar we gaan nog veel verder. We voeren ook het technisch ondehoud uit voor deze website. Gratis. Zo kunnen de vrijwilligers van de stichting doen wat ze het beste doen, het organiseren van prachtige concerten en het onderhouden van de monumentale kerk.

BOUWen aan een merk

Stichting Bouwburg

In 2013 ontstond een nieuwe stichting in Velp die de organisatie van de kindervakantieweek overnam van het oude Kluiskamp.

Digishock sponsorde de Kluiskamp tussen 1999 en 2012. Voor Stichting Bouwburg leverden we een nieuw logo, een nieuwe site en een e-ticketing oplossing.

Lingewaardse Meifeesten

Voor de Lingewaardse Meifeesten in 2015 moest binnen enkele uren een nieuwe flyer worden ontwikkeld. Geen enkel probleem. En hoe trots waren we om het ontwerp ook nog eens op een enorm billboard langs de N389 te zien staan, ter hoogte van de wijk Essenpas in  Bemmel.