3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Oxboard.nl .de .co.uk .eu .etc

DUTCH DESIGN

Oxboard is een prachtig en sterk merk uit Eindhoven. De mensen achter het merk keken naar de Segway en zagen dat het anders kon. Een mobiele oplossing die zelf ook ultramobiel mobiel is. Die volwassenen aanspreekt, maar ook kinderen en bovenal veilig is.

Wat begon met de website bestand te maken tegen grote bezoekersstromen, veranderde al snel in een nieuwe denkwijze. Het bouwen van één platform waar distributeurs wereldwijd lokale Oxboard sites en shops mee konden uitrollen.

Innovatie staat voorop

Niet alleen de Oxboard zelf is een product vol innovatie; de manier waarop de website technisch is opgebouwd is ook bijzonder. Zo ontwikkelden we een speciale WordPress Multisite met een uitgebreid gebruikersbeheersysteem.

LOKALE TAAL, LOKALE BETALINGEN

IMPLEMENTATIES VAN VER

In de VS gebruikt de distributeur weer andere betalingsmethoden dan de distributeur in Noorwegen. En gelijk hebben ze. De drempel tot aanschaf moet zo laag mogelijk zijn, dus communiceerde Digishock direct met de distributeurs om alles op te zetten.

Internationaal bezoek, internationale host

Bezoekers aan Oxboard komen van over de hele wereld. Hoewel de hoofdserver in Amstedam staat, rolde Oxboard een CDN netwerk uit om bezoekers vanuit 33 wereldwijde locaties een snelle site te leveren.

DIGISHOCK’S CLOUD CDN

BEZOEKERS VAN VER

In Noord-Amerika maken we gebruik van servers in Seattle, San Francisco, Los Angeles, Chicago, New York, Virginia, Atlanta en Dallas, In Zuid-Amerika hebben we een serverlocatie in Sao Paolo, Brazilië ingezet. Bovendien zijn er verschillende acties ondernomen om piekstromen beter te verwerken. Hierdoor zal de website bij een nieuwe productlancering in alle landen beschikbaar blijven.