3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Boxx Global Expat Solutions

MULTI-NATIONAL

OVER BOXX GLOBAL EXPAT SOLUTIONS

Boxx Global Expat Solutions is een van oorsprong Belgische multinational. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ondersteunen van andere bedrijven bij het aannemen en plaatsen van personeel in, en uit andere landen.

ID-Tank bedacht een nieuwe online strategie voor Boxx Global Expat Solutions. Door de bezoeker van de website een herkenbare beleving te presenteren, krijgt het bedrijf nog meer de mogelijkheid om zich als expert op het gebied van de global expat markt te profileren.

ID-Tank koos voor Digishock voor de technische realisatie van deze website. Voor de grafische vormgeving is Invormail ingeschakeld.

Vier centrale thema’s

Om de bezoeker te helpen zichzelf in de site te herkennen, is besloten vanuit vier herkenbare thema’s te werken. Of je nu een partner van box bent, of als expat aan de slag gaat, de site wijst je snel de weg. Ook wanneer je vanuit zoekmachines binnenkomt, geeft de kleur van de pagina al een hint over het thema waar je in zit.

DIGISHOCK’S CLOUD CDN

EXPATS KOMEN VAN OVERAL

Expats zitten overal en we willen dat de informatie van Boxx overal, snel beschikbaar is. In Noord-Amerika maken we gebruik van servers in Seattle, San Francisco, Los Angeles, Chicago, New York, Virginia, Atlanta en Dallas, In Zuid-Amerika hebben we een serverlocatie in Sao Paolo, Brazilië ingezet.