3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Lead Identificatie met Leadinfo

Lead Identificatie is dé kristallen bol voor bedrijven. Wanneer een website goed is ingericht, kun je namelijk precies zien welke bedrijven jou bezoeken en wat ze op jouw website hebben gedaan. Ook als ze geen contact met jou hebben opgenomen, heb jij alle informatie om contact met hen op te nemen. Alle informatie om het juiste product of de juiste dienst, op het juiste moment aan te bieden. Als Leadinfo partner, helpen we je hierin op weg om optimaal te renderen.

Leadinfo Prijzen

Het identificeren van leads, het bijhouden van de database en het koppelen van informatie. Lead identificatie kan zeer prijzig zijn. Daar scheiden we dan ook het kaf van het koren. We hebben met veel alternatieven gewerkt, maar zijn simpelweg verliefd geworden op wat deze tool neerzet.

Als we kijken naar de leadinfo kosten, vallen die in de praktijk ook erg mee. Leadinfo maakt namelijk gebruik van een staffel om de kosten te berekenen op basis van succesvolle identificatie. Na een gratis proefperiode van twee weken, die je via ons krijgt, berekenen we de meest gunstige prijs. Nee zeggen kan dan altijd nog, maar 78% van onze klanten gaan door.

 

Leadinfo Partner
AVG *

Wat is Lead Identification Software

Leadinfo is zogenaamde Lead Identification Software. Zoals boven al genoemd, hebben we heel wat oplossingen getest. Leadinfo scoorde daarbij het best op gebruiksvriendelijkheid en relevante resultaten. Zo weten we zeker dat je gaat scoren met lead identification marketing. En als Leadinfo partner helpen we je succesvol op weg.

Lead identification Test

Wil jij Leadinfo gratis testen? Neem nu contact op. Wij voorzien je van codes en instructies. Zo nodig, helpen we je de code te plaatsen. Je mag dan twee weken gratis gebruik maken van deze tool om extra omzet en nieuwe leads te genereren.