3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Home | Kennisbank | Salespagina

Wat is een Salespagina?

Een salespagina of salespage is een productpagina op jouw website. Het is de pagina die de klant moet overtuigen om tot aankoop over te gaan.

Binnen de marketingstrategie kun je bepaalde doelen aan een salespagina stellen. Veelal gaat het daarbij om conversiedoelen.

Om de conversiedoelen van een salespagina te behalen, kun je experimenteren met de layout, de teksten en beelden van de pagina. Eventueel met behulp van A/B tests of splittesting.

Vrijwel al onze klanten hebben meer bezoekers op smartphones dan op desktops. Een goede salespagina is dus ook responsive.

Een goede salespagina zorgt ervoor dat de klant de salespagina niet hoeft te verlaten om zichzelf te informeren. De informatie moet dus volledig zijn. Het kan zo zijn dat je zoveel mogelijk afleiding probeert te voorkomen.

Belangrijk in een goede salespagina is de call to action. Met andere woorden, het opstarten van de verkoop of aanvraag. Dit kan zo simpel zijn als een knop met de tekst ‘koop nu’.

Om het vertrouwen van de bezoeker te wekken en vast te houden, zijn laadtijden van salespagina’s ook erg belangrijk. Een trage salespagina kan het idee wekken dat de organisatie erachter onbetrouwbaar is.

Home | Kennisbank | Salespagina