3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Home | Kennisbank | One Page Checkout

Betekenis van de One Page Checkout

De One Page Checkout is een productpagina waarop je meteen de verkoop rond maakt. Je probeert afleiding zo veel mogelijk te voorkomen.

De One Page Checkout is ideaal voor simple producten en diensten. De meest krachtige one page checkout pagina’s bevatten zo weinig mogelijk ‘lekken’.

Lekken zijn redenen voor de bezoeker om af te haken in het aankoopproces. Dit kan voor veel navigatie te bieden, minder relevante producten te laten zien of juist zeer onvolledig te zijn in de uitleg over het product of dienst. Tegelijkertijd wil je ook niet teveel informatie aanbieden.

Valkuilen voor One Page Checkouts

Wanneer bezoekers eerst een account moeten aanmaken, bouw je een twijfelperiode in. Dit wil je niet. Stuur ze accountgegevens na de aankoop. Een wachtwoord kunnen ze zelf aanpassen.

Laat je een couponcodeveld zien, zorg dat de bezoeker iets in te vullen heeft. Anders gaat de bezoeker op Google zoeken naar een coupon en kan daarmee in twijfel worden gebracht of zelfs het product of de dienst van een concurrent vinden.

De deal delen op social media? Is ook afleiding. Waarom zou de bezoeker voor aankoop al de deal willen delen op sociale media. Dat is echt iets voor de bedankpagina.

Tips voor One Page Checkouts

  • Zorg voor een upsell. Een buitenkansje aan het einde van het aankoopproces. Zorg dat dit een product is dat veel waarde toevoegd, maar nauwelijks vergroot.
  • Zorg voor betaalknoppen boven- en onderaan de pagina.
Home | Kennisbank | One Page Checkout