3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

3 Locaties

Nijmegen - Andelst - Ahmedabad

}

Ma-Vr 9.00 - 18.00

24/7 monitoring

Direct contact

Content Creatie

Digishock ontwikkelt niet alleen websites. Digishock Studios produceert ook content. We produceren content voor de websites van onze klanten, maar ook voor eigen websites en websites van derden.

Digishock Publishing

Onder Digishock Publishing bezitten wij drie sterke merken in de Nederlandse markt. Met deze sterke, onafhankelijke publicaties richten wij ons direct op de consument. Hoewel de titels vrijwel dagelijks nieuws in hun vakgebied tonen, ligt de ware kracht in de recensies. De titels zijn sterk gepositioneerd in de zoekmachines. GadgetGear.nl richt zich op een tech-minded publiek met een modaal+ inkomen. Entert1.nl richt zich op liefhebbers van films, games en andere entertainment producten. Justforkoks.nl is een eigenwijze publicatie die zich richt op food. Zowel voor de hobbykok thuis als de kok in het restaurant.

+ unieke pagina's

+ unieke maandelijkse bezoekers

Redacteuren

YouTube kanalen

+ video's op YouTube

+ uur streaming per jaar

Social Media Strategie

Sociale media zijn erg belangrijk. Digishock Publishing gelooft niet in het aankopen van volgers. Al onze volgers zijn organisch gegroeid. We geloven wel in automatisering van onze sociale media om deze volgers goed te bedienen. Vanuit WordPress wordt bij het publiceren van ieder artikel, automatisch ook een post aangemaakt op relevante Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest kanalen. Via monitoring tools, spelen we snel in op reacties van onze volgers.

Startpagina – meer dan links alleen

Voor Startpagina.nl, realiseerde Digishock Studios in 18 jaar tijd 12 hoogwaardige linkpagina’s. Daarnaast liep Digishock voorop in de ontwikkeling van gerelateerde content die in het verlengstuk van deze pagina’s lag. Populaire onderwerpen waren onder anderen Luxemburg, Jeep, iPad en Android TV.

Onderwerpen

+ Geselecteerde links

Jaar in beheer

+ miljoen bezoekers

Thema publicaties

In opdracht, ontwikkelt Digishock Studios thematische campagnes. Waar mogelijk proberen we deze te versterken met ons eigen content netwerk. Een greep uit de succesverhalen die we hebben mogen ontwikkelen.

Het Innovatieve Huis

Met 30+ partijen ontwikkelde Digishock Studio’s Het Innovatieve Huis. Een praktijk situatie waarin smart home producten met elkaar worden gekoppeld. Het doel is consumenten te laten zien wat er in de handel is en hoe producten het best in huis ingezet kunnen worden. Het Innovatieve Huis is onder anderen bekend van Beurs Eigen Huis, Vastgoed Magazine en Meubel+.

De Beste BBQ

In samenwerking met 10+ BBQ producenten, organiseert Digishock Studios jaarlijks een award voor De Beste BBQ van Nederland. Op basis van onderzoek vinden we de belangrijkste kenmerken bij aanschaf van een BBQ en laten op bais van die eigenschap het beste model zien. De Beste BBQ is onder anderen bekend van De Gelderlander, BN De Stem, Het AD en andere publicaties.

Vlog Challange

ID Tank ontwikkelde het succesvolle Vlog Challenge marketing concept. Digishock produceerde het Vlog Challenge platform hierachter, dat diverse malen door foto accessoire fabrikant Manfrotto is ingezet.

De Vlog Challenge is onder anderen bekend van Bright Day en The Dutch YouTube Gathering.