Digishock Websites

/Digishock Websites
Digishock Websites 2017-02-24T13:00:57+01:00
Website ontwerp

Een website laten bouwen klinkt als een ingewikkeld traject, maar dat valt wel mee. We schuiven graag bij U aan om Uw plannen en ideeën te horen. In dit verkennende gesprek vullen we dit aan met onze ideeën en ervaringen. Samen ontwikkelen we op die manier een visie op wat Uw website moet worden en op dat moment heeft het U nog geen cent gekost.

Op basis van dit eerste gesprek, doen wij een voorstel voor Uw website. Hierin werken we met een vaste prijs op basis van de ideeën die op dat moment op tafel liggen. Zo weet U exact wat U kwijt bent. Zijn er tijdens de ontwikkeling toch nog aanpassingen nodig? Dan stellen we het plan gewoon bij. Overigens doen we dat alleen bij grote wijzigingen. Digishock is geen partij die voor iedere extra minuut meteen begint te factureren.

Origineel ontwerp of toch templates?

Voor de websites die wij bouwen, ontwikkelen we in veel gevallen zelf de templates. Dit heeft enorme voordelen op het gebied van performance, maar het is niet altijd de meest economische keus. Soms is het handig om voort te bouwen om een reeds bestaande template.

Wanneer we voor een bestaande template gaan, werkt Digishock met een kleine groep ontwikkelaars waarvan we weten dat ze kwaliteit leveren en regelmatig met updates komen. Templates kunnen namelijk enorme veiligheidsrisico’s met zich meebrengen en die willen we graag minimaliseren.

Wat Uw keuze ook is, uw website zal uniek zijn. Daar staan we voor.

Hergebruik
Beveiliging

D-Security

Alle WordPress websites van Digishock worden vanaf 2015 standaard uitgerust met de D-Security suite. Deze suite bestaat uit een plugin en diverse maatregelen die we nemen om WordPress standaard een betere beveiligingslaag mee te geven. De plugin die we meeleveren is een eigen ontwikkeling van Digishock en niet openbaar (of tegen betaling) verkrijgbaar. We leveren hem enkel mee met onze WordPress websites.