Over Ons 2017-02-24T13:00:57+01:00

Opgericht in 2000

In het jaar 2000 werd Digishock voor het eerst ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Digishock voerde het beheer over een aantal websites en ontwikkelde systemen om logo’s en ringtones bij consumenten af te leveren. Destijds als aanbieder van mobiele content. Na enkele jaren stopte die werkzaamheden.

Sinds 2009 is Digishock terug, maar puur als bouwer van Websites. We hebben door de jaren heen aan prachtige merken mogen bouwen. Van het Arnhemse Broodjenodig.nl tot aan het internationale merken als Oxboard en  Ultimate-DJ-Gear.

Voor grote, maar vooral ook voor kleine ondernemers

Klantcontact staat centraal

Digishock is een webdesign bureau dat niet enkel meedenkt met U als klant. Bij Digishock vinden we Uw klant veel belangrijker. We denken vanuit de beleving die Uw klant van Uw website verwacht. Dat vormt de basis van ons voorstel.

Uw website moet werken. Overal, altijd en op alle schermen. Of het nu om een extra breed 21:9 scherm van een desktop computer gaat, een compacte MacBook of de nieuwste iPhone.
Vindbaarheid is van groot belang. Standaard worden al onze websites technisch geoptimaliseerd. Daarnaast werkt Digishock met vele tekstschrijvers die zich specialiseren in het schrijven van teksten voor zoekmachines.
Zowel in Nederland als daarbuiten zijn veel internetgebruikers met visuele handicaps. Bij de ontwikkeling van onze websites proberen we hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Uw boodschap is immers belangrijk.
Bovenstaande punten zijn slechts een kleine greep van de onderwerpen waar we rekening mee houden wanneer we een website ontwikkelen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk voorstel.

Wij zijn hier om jouw bedrijf een online boost te geven.

Door duidelijke websites te maken en innovatieve ideeën te realiseren.

Laten we starten!