Digishock Webshops

/Digishock Webshops
Digishock Webshops 2015-09-13T15:03:23+02:00

Het inrichten van een webwinkel vraagt net even wat meer dan het inrichten van enkel een website. Het vraagt inzicht in Uw processen in combinatie met wat wenselijk en mogelijk is bij online verkoop. Hoewel het bouwen van een webshop in grote lijnen gelijk blijft, zijn er veel meer elementen die U moet overwegen en hierin denken we graag met U mee.

Assortiment

Het assortiment dat U gaat voeren is een belangrijk onderdeel van de keuze welke webshop goed bij U zal passen. Gaat U kleding verkopen? Dan moeten we rekening houden met verschillende kleuren en maten. Gaat U auto’s verkopen? Dan moeten we rekening houden met accessoires. Gaat U boeken verkopen? Dan willen we graag dat U goed zichtbaar bent op basis van het ISBN nummer.

Er moeten niet alleen keuzes gemaakt worden op functioneel gebied voor Uw klant, maar ook op technisch gebied. Uw assortiment moet zo goed mogelijk in de zoekmachines komen te staan. Bijvoorbeeld door de ondersteuning van de juiste micro formats. Maakt U zich hier vooral geen zorgen om. Wij regelen het voor U.

Payment providers

Heeft U al besloten wie de betalingen voor U gaan afhandelen? Over de laatste jaren hebben we voor diverse webshops implementaties van paymentproviders geregeld. Van grote multinationals als Authorize.net en PayPal tot aan de meer Europese partijen als Multisafepay. U kijkt wie het beste bij Uw zaak en Uw klant past. Wij regelen de rest.

Verzendingen

U kunt natuurlijk zelf etiket voor etiket Uw verzendingen regelen. Gelukkig is ook dit tegenwoordig goed te automatiseren. Afhankelijk van Uw partner voor de verzendingen kunnen etiketten vaak al in WordPress worden aangemaakt en gevalideerd. U hoeft de pakketten enkel nog over te dragen. Slim. Snel. Handig.